Börja leken online

Leksaker är inte alltid det billigaste och inte heller det säkraste. Därför bör du köpa från rätt leverantör och med CE-märkning. Idag kan du hitta tusentals online butiker med häftiga och praktiska leksaker som både bjuder in till skoj och utveckling.

Ibland kan det vara svårt att veta vilka leksaker du vill ha. Pris, kvalitet och design spelar roll, för att inte tala om material och säkerhet. Att köpa leksaker online i Sverige är dock en relativt enkel match eftersom vi har så höga kvalitetskrav. Varuhus1 är en av de aktörer som förespråkar alla viktiga egenskaper i de leksaker de tar in i sitt sortiment.

 

Bästa leksakerna online

Vilka leksaker ska du satsa på att handla online kanske du undrar. För det första bör du alltid kolla upp när olika kampanjer sker, såsom Black Friday eller Mellandagsrean. Då kan du göra riktiga kap och fynd på leksaker som normalt kostar betydligt mer i pris. Spel, pussel och paddor är fantastiska att köpa online. Gäller det leksaker för riktigt små barn där motorik och fingerfärdighet spelar in kan det vara bättre att gå till en fysisk butik först för att se så säkerheten håller måttet och att just ditt barn kommer gynnas av leksaken.

 

Få först, betala sen

En annan positiv aspekt av att köpa saker online är att du har möjligheten att betala med faktura. Det betyder att du först får hem leksakerna hem i brevlådan och betalar när de väl är på plats. Skulle du ångra köpet av någon anledning får du skicka tillbaka grejerna och har då sluppit att betala för dem. Tänk dock på att behålla plomberingen av saken och att skicka tillbaka den i gott skick. Vilka regler som gäller för returer brukar stå redan vid köpet. Kolla alltid på produktbeskrivningen in i minsta detalj.