Så blir sällskapsrummet mysigt

När familjen ska samlas är det härligt om vardagsrummet är mysigt och skänker en gemytlig stämning. För att få den atmosfären kan du satsa på att inreda med textilier av olika slag och mixa olika material i rummet. Belysning i olika former bidrar också till en härlig atmosfär.

Stylish,Emerald,Green,And,Grey,Living,Room,Interior,Design,WithAtt ha ett mysigt vardagsrum där familjen kan samla och umgås är verkligen härligt. Ibland kan det vara svårt att få till den där mysiga harmoniska känslan i rummet. Men det finns några bra knep för att få ett mysigt och trivsamt rum oavsett vilken stil du har. Att mixa olika material och texturer är ett sätt att höja mysfaktorn. Textilier är perfekta att använda om du vill göra det. På https://www.nolhagahem.se/sv/articles/10/gardiner kan du bland annat hitta gardiner som kan bidra till ett ombonat vardagsrum. Det finns flera olika typer av gardiner som du kan sätta upp för att få det hemtrevligt. Hitta ett par som matchar resten av inredningen, välj gärna gardiner i en accentfärg.

Mörka nyanser bidrar till rätt stämning

Att ha en fluffig matta vid soffan är verkligen något som kan bidra till en mysig känsla. En sådan matta kan binda ihop helheten och bidra med trivsamhet. Om du har ett stramt soffbord passat det bra med en fluffig matta med lite längre lugg, det ger en bra kontrast. För att det ska bli en mysig oas i vardagsrummet är det viktigt att alla får plats. Se till att det finns fler olika sittplatser. Du kan ha utöver soffan en fåtölj, sittpuff eller andra sittmöbler. Det är även bra med flera sittplatser om gäster är på besök. Att ha mörka mustiga färger i vardagsrummet är något som också kan bidra till en gemytlig stämning. Mörka nyanser av blått, grönt och rött på olika inredningsdetaljer är färger som du kan testa. Vad du har för belysning är också viktigt, du kan påverka atmosfären med olika typer av belysning.