Spindeltårta eller larvbakelser

Spindeltårta, larvbakelser eller avklippta fingrar i bålskålen. Inga konstigheter i slutet av  oktober månad. Den sista oktober är det dags att spöka ut sig och be ge sig ut och be om dus eller godis. Då är det även ett ypperligt tillfälle att slå till med en härlig halloweenfest. 

4348070-portrait-of-a-scary-woman-wearing-sugar-skull-make-upNär det kommer till högtider och fest så gäller det att ta tillfället i akt och slå på stort. Speciellt när det handlar om halloween som är en sådan spännande och rolig högtid då man får klä ut sig och skrämmas med sina nära och kära. Det var under 90-talet som detta blev en stor tradition i Sverige, men som är en mycket gammal tradition i USA och i Storbritannien. Vissa har invändningar mot denna tradition då de anser att den är för kommersiell och att butikerna endast vill tjäna pengar. Och visst tjänar butikerna pengar, men om man väger det mot hur roligt många unga tycker att det är så väger det roliga över – eller det borde göra det.

Lyckas med festen

Att lyckas med en halloweenfest är egentligen inte några konstigheter. Vad det handlar om är att du inte ska snåla med det spännande tillbehöret. Du kan handla smink till halloween hos partykungen.se för att få till rätt känsla med din utklädnad och sedan är det bara att gå lös på allt det läskiga och roliga du kan tänka dig. Glöm inte heller att det inte finns något rätt eller fel. Utan när det kommer till din fest så är det bara din fantasi som sätter gränserna. Klockrent är att få inspiration från olika läskiga filmer eller musikvideos som du kan använda dig av – både med klädsel men även vad för smaskigt som det kan tänkas bjudas på. perfekt att gå lös på lösgodiset för att där skapa spännande tilltugg som kommer få många likes!